Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop op verzoek
Luisteren met onze webplayer Luisteren met Realplayer Luisteren met Winamp Luisteren met Windows media player
Now playing:
Sure He's A Cat
Cats The
08:40
Recent gedraaid:
When you say nothing at all
Ronan Keating
08:36
Lady Mccorey
Bzn
08:32
Hier Klopt Mijn Hart
Harten 10
08:28
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop op verzoek
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop op verzoek
Facebook
Wij zoeken nog dj,s iets voor jou? mail dan naar info@friesepiraten.nl
XORO HMT 200 all-in-one internetradio reactie(s)
23-05-2017

De XORO HMT 200 is een all-in-one internetradio met aanraakscherm. Zelfs aan hi-res decodering is gedacht inclusief ondersteuning voor onder meer FLAC.

Of de XORO HMT 200 in de categorie high-end valt wagen we te betwijfelen. Al was het alleen maar vanwege de prijs: voor slechts €109 is deze all-in-one van u. Voor dat geld krijgt u een apparaat met een enorme hoeveelheid mogelijkheden. Ten eerste is het een internetradio-ontvanger. Overzichtelijke bediening via het ingebouwde aanraakscherm zorgt dat u snel een station van uw gading vindt. Daarnaast behoort streamen tot de mogelijkheden. En dat kan tot een kwaliteit van 384 kHz / 32 bit. Ook DSD streams decoderen levert geen problemen op. Ondersteunde bestandsfor

Lees Meer...

Nieuwe single van Rika draagt titel Als hij wist reactie(s)
15-05-2017

SAPPEMEER – De Groningse zangeres Rika is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige artiestencircuit. Met haar nieuwste titel ‘Als hij wist’ weet ze weer een krachtige schlager te presenteren die op haar eigen label (HBR Producties) is uitgebracht. Vorig jaar wist ze te verrassen met de titel ‘liefde zonder berouw’ en bracht ze een duet met Coen Laning. Nu gooit de zangeres het over een geheel andere boeg. De route in 2017 is al uitgestippeld waarbij haar eerste album zal verschijnen op 29 oktober. Zelfs een nieuw duet met een andere artiest ligt in de lijn der verwachtingen.

De komende tijd is het eerst de bedoeling haar nieuwe single volop onder de aandacht te brengen en het publiek enthousiast te maken voor haar nieuwe album. Het

Lees Meer...

Nieuwe single Ger Edwards "Gouden Regen" reactie(s)
11-05-2017

Ger Edwards is al jaar en dag een stille bewonderaar van Benny Neyman.

Hij heeft dan ook met hart en ziel een nummer van hem opgenomen. Zijn keuze viel op "Gouden Regen".


De muziek van dit nummer is een ingekorte bewerking van 'Oleanders' van Kevin Johnson. De prachtige tekst  is van de hand van Benny Neyman zelf.

In prachtige bewoordingen vertelt hij het verhaal van twee mensen die ooit de liefde bij elkaar gevonden hadden maar geleidelijk aan en onbewust uit elkaar groeiden.  Ieder ging zijn eigen weg maar de herinneringen bleven hangen.

Ger heeft in de opnames uiteraard zijn eigen accenten gelegd zonder aan het karakter en de kleur van het nummer zelf te raken.

 

Lees Meer...

piratenhits, internetpiraat, internetradio en hollandsehits

Kom gezellig mee luisteren naar de beste piratenhits nederland, nederlandstalig, hollandsehits, Hollands en Nederlandstalige muziek. dit is gezelligste internetradio nederland uw internetpiraat. internet radio

Altijd online de beste Nederlandstalige geheimezender en piratenhits. 24 uur per dag de mooiste muziek op uw piraten internetradio online.

Buma/Stemra licentie : SW15N.0075
Sena licentie : SW1009.15

Gebruikers online : 35
http://friesepiraten.nl/home

Copyright © 2014 - 2017 Friesepiraten.nl. Alle rechten voorbehouden. by: Frisianwebhosting.nl