Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Luisteren met onze webplayer Luisteren met Realplayer Luisteren met Winamp Luisteren met Windows media player
Now playing:
Sneek
Rolling Home
16:02
Recent gedraaid:
Big Bad John
Jimmy Dean
15:59
The Difference
The Wallflowers
15:55
Alex
06
15:52
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Facebook
Wij zoeken nog dj,s iets voor jou? mail dan naar info@friesepiraten.nl
Wim van Gorkum, de drummer Mood & Fun is niet meer
Wim van Gorkum, de drummer Mood & Fun is niet meerWim van Gorkum, de drummer Mood & Fun is niet meer
22-11-2016

Voor zijn allerlaatste optreden struikelde hij over een stoeptegel. Daarna kwam het nooit meer goed. Wim van Gorkum, de drummer van het stemmingsorkest Mood & Fun is niet meer. Hij overleed afgelopen weekend op 71-jarige leeftijd in Groningen.

Mood &Fun was in de jaren zeventig en tachtig een graag geziene gast op bruiloften en partijen en in de kleine kroegen. In het piratencircuit scoorden ze hit na hit. 'Naar Veenhuizen', 'I'm a mother of a honky tonk girl' en 'Zo mooi als de sterren ben jij'.

Denzo Bar
De grote man van Mood & Fun was Bennie Hulshof. De blinde Sapmeester was zanger toetsenist en schrijver van alle liedjes. 'Wij traden op in heel Nederland. Van de Denzo Bar in Oude Pekela tot aan de Totempaal in Appelscha', reageert de inmiddels 70-jarige Hulshof enthousiast.

'Ik heb verschillende drummers gehad, maar Willem was de beste. Vooral in country, daar was ie een echte topper in'.

The Four Just Men
Van Gorkum drumde in de jaren zestig ook in bands als The New Beat en The Four Just Men. 'Wim en ik raakten elkaar eigenlijk nooit kwijt. Ik ben drie keer verhuisd in Hoogezand, maar elke keer woonde Wim weer bij mij in de straat. En zo ging het eigenlijk ook bij Mood & Fun'.

In het donker
Tot de allerlaatste keer zo'n tien jaar geleden. Mood & Fun zou in Drachten nog één keer samenspelen. Bennie was er al. Wim was in eigen auto op weg, toen hij in in het donker in de regen de weg kwijtraakte. Net nadat hij was uitgestapt, struikelde hij over een stoeptegel, kwam vreemd terecht en brak zijn middenvoetsbeentje.

Laatste reis
Het optreden ging niet door. Daarna werd het stil rond de drummer. Afgelopen weekend werd het voorgoed stil. Komende woensdag is de crematie. Misschien wordt een oude hit werkelijkheid bij zijn laatste reis. 'Rozen breng ik voor je mee...'

piratenhits, internetpiraat, internetradio en hollandsehits

Kom gezellig mee luisteren naar de beste piratenhits nederland, nederlandstalig, hollandsehits, Hollands en Nederlandstalige muziek. dit is gezelligste internetradio nederland uw internetpiraat. internet radio

Altijd online de beste Nederlandstalige geheimezender en piratenhits. 24 uur per dag de mooiste muziek op uw piraten internetradio online.

Buma/Stemra licentie : SW15N.0075
Sena licentie : SW1009.15

Gebruikers online : 28
http://friesepiraten.nl/nieuws/67/Wim-van-Gorkum-de-drummer-Mood.html

Copyright © 2014 - 2024 Friesepiraten.nl. Alle rechten voorbehouden. by: Frisianwebhosting.nl