Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Luisteren met onze webplayer Luisteren met Realplayer Luisteren met Winamp Luisteren met Windows media player
Now playing:
Sneek
Rolling Home
16:02
Recent gedraaid:
Big Bad John
Jimmy Dean
15:59
The Difference
The Wallflowers
15:55
Alex
06
15:52
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Facebook
Wij zoeken nog dj,s iets voor jou? mail dan naar info@friesepiraten.nl
Otto Roona proost op het leven
Otto Roona proost op het levenOtto Roona proost op het leven
18-01-2017

RODEN – Voor Otto Roona gaat 2017 goed van start. Zijn nieuwe titel ‘Proosten op het leven’ heeft voor hem een extra betekenis gekregen. Het nummer is namelijk door Otto zelf geschreven en gecomponeerd. Hij zocht contact met Jurgen Kuppens die voor hem de totale productie voor zijn rekening mocht gaan nemen, met een vruchtbare samenwerking tot gevolg. ,,Dit nummer had ik oorspronkelijk voor iemand anders geschreven en gecomponeerd, diegene heeft het nooit uitgebracht. Laatst luisterde ik naar de demo en dacht, ik ga er toch weer wat mee doen’’, aldus een goedlachse Otto.

Deze single is de voorbode op iets geheel bijzonders. Er komt namelijk een album uit op 26 februari. Het album draagt eveneens de titel ‘Proosten op het leven’ en zal gevuld worden met de beste ‘hits’ van Otto Roona, aangevuld met vrolijke duetten.  Vorig jaar verscheen de solo single ‘Deze mooie nacht’ en de titel ‘Hé hé lekkerding’ die hij uitbracht als duet met Henk Stoelwinder en daarmee wekenlang bij de VBRO in België in de hitlijsten mocht staan. Het jaar 2017 belooft dus een bijzonder jaar te gaan worden voor Otto Roona.

Op dit moment is de promotie van de nieuwe single volop aan de gang en wordt er op de achtergrond druk gewerkt het album op tijd af te krijgen. De nieuwe single is te downloaden via de bekende downloadshops en bij ons te beluisteren.

piratenhits, internetpiraat, internetradio en hollandsehits

Kom gezellig mee luisteren naar de beste piratenhits nederland, nederlandstalig, hollandsehits, Hollands en Nederlandstalige muziek. dit is gezelligste internetradio nederland uw internetpiraat. internet radio

Altijd online de beste Nederlandstalige geheimezender en piratenhits. 24 uur per dag de mooiste muziek op uw piraten internetradio online.

Buma/Stemra licentie : SW15N.0075
Sena licentie : SW1009.15

Gebruikers online : 2745
http://friesepiraten.nl/nieuws/72/Otto-Roona-proost-op-het-leven.html

Copyright © 2014 - 2024 Friesepiraten.nl. Alle rechten voorbehouden. by: Frisianwebhosting.nl