Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Luisteren met onze webplayer Luisteren met Realplayer Luisteren met Winamp Luisteren met Windows media player
Now playing:
Sneek
Rolling Home
16:02
Recent gedraaid:
Big Bad John
Jimmy Dean
15:59
The Difference
The Wallflowers
15:55
Alex
06
15:52
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Facebook
Wij zoeken nog dj,s iets voor jou? mail dan naar info@friesepiraten.nl
Paul de Laat - In de growshop
Paul de Laat - In de growshop
18-01-2017

Een knotsgek feestnummer vol met clichés over een zolder vol plantjes en
attributen, op een deuntje dat niet zomaar uit je hoofd verdwijnt!


Paul de Laat is al jaren een vaste waarde in het feest circuit. Zijn eigen feesthits met titels als; Siliconen bumpers, Hé waar gaat dat biertje heen en Troela oh troela worden ieder jaar weer veelvuldig gedraaid op een feestje. Aan dit rijtje heeft hij dit jaar weer een nieuwe feesthit toegevoegd met de titel; “In de growshop”!
Een knotsgekke singel met heel veel humor over een actueel onderwerp met een hele commerciële beat. Zoals de titel al verraad zit het nummer vol clichés over een zolder vol plantjes dat op een heel grappige manier is geschreven en geproduceerd door Pauls vaste producer André Kooiman( hitschrijver voor de Double dj’s, Henk Bernard e.v.a.) “Al vanaf dat ik de demo hoorde lag ik in een deuk om het nummer, en ik denk dat het ook nog eens een echte meezinger is“ aldus een lachende Paul.
De single is vanaf Januari 2017 in alle grote download en streaming portals verkrijgbaar via het label AKMP en zal worden gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook de bijbehorende videoclip is weer een geweldig spektakel geworden en is bijna geheel een animatiefilm geworden met veel humor en details.
Met deze nieuwe single “In de growshop” heeft Paul de Laat weer een
fantastische feestplaat afgeleverd. Een plaat die veel mensen een grote glimlach gaat bezorgen bij het horen van een deuntje dat niet zomaar uit je hoofd verdwijnt!


Bron: AKMP/www.pauldelaat.nl

piratenhits, internetpiraat, internetradio en hollandsehits

Kom gezellig mee luisteren naar de beste piratenhits nederland, nederlandstalig, hollandsehits, Hollands en Nederlandstalige muziek. dit is gezelligste internetradio nederland uw internetpiraat. internet radio

Altijd online de beste Nederlandstalige geheimezender en piratenhits. 24 uur per dag de mooiste muziek op uw piraten internetradio online.

Buma/Stemra licentie : SW15N.0075
Sena licentie : SW1009.15

Gebruikers online : 2777
http://friesepiraten.nl/nieuws/73/Paul-de-Laat-In-de.html

Copyright © 2014 - 2024 Friesepiraten.nl. Alle rechten voorbehouden. by: Frisianwebhosting.nl