Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Luisteren met onze webplayer Luisteren met Realplayer Luisteren met Winamp Luisteren met Windows media player
Now playing:
Sneek
Rolling Home
16:02
Recent gedraaid:
Big Bad John
Jimmy Dean
15:59
The Difference
The Wallflowers
15:55
Alex
06
15:52
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Facebook
Wij zoeken nog dj,s iets voor jou? mail dan naar info@friesepiraten.nl
XORO HMT 200 all-in-one internetradio
XORO HMT 200 all-in-one internetradio
23-05-2017

De XORO HMT 200 is een all-in-one internetradio met aanraakscherm. Zelfs aan hi-res decodering is gedacht inclusief ondersteuning voor onder meer FLAC.

Of de XORO HMT 200 in de categorie high-end valt wagen we te betwijfelen. Al was het alleen maar vanwege de prijs: voor slechts €109 is deze all-in-one van u. Voor dat geld krijgt u een apparaat met een enorme hoeveelheid mogelijkheden. Ten eerste is het een internetradio-ontvanger. Overzichtelijke bediening via het ingebouwde aanraakscherm zorgt dat u snel een station van uw gading vindt. Daarnaast behoort streamen tot de mogelijkheden. En dat kan tot een kwaliteit van 384 kHz / 32 bit. Ook DSD streams decoderen levert geen problemen op. Ondersteunde bestandsformaten zijn onder meer FLAC, APE, WAV en meer. Verder beschikt het toestel over een ingebouwde Spotify- en Deezer-speler. TuneIN wordt gebruikt als radiospeler.

Bluetooth

Wifi zorgt voor de koppeling met het draadloze thuisnetwerk. Ook is voorzien in Bluetooth om muziek rechtstreeks vanaf bijvoorbeeld uw smartphone te streamen. Desgewenst kan ook content vanaf een USB-stick afgespeeld worden. De ingebouwde versterker heeft een vermogen van 2 x 8 Watt. Samenvattend kunnen we stellen dat u met dit apparaat qua mogelijkheden dan ook wel heel veel waar voor uw geld krijgt. Misschien geen hifi, maar wel verdraaid leuk. O ja, de HMT 200 beschikt over een ingebouwde accu met een capaciteit van 6000 mAh. Eeveneens geschikt voor onderweg dus. Elders kwamen we zelfs de claim tegen dat het apparaat ook nog over een FM én een DAB+ – tuner beschikt, maar dat lijkt ons voor dit geld wel heel erg veel van het goede.

piratenhits, internetpiraat, internetradio en hollandsehits

Kom gezellig mee luisteren naar de beste piratenhits nederland, nederlandstalig, hollandsehits, Hollands en Nederlandstalige muziek. dit is gezelligste internetradio nederland uw internetpiraat. internet radio

Altijd online de beste Nederlandstalige geheimezender en piratenhits. 24 uur per dag de mooiste muziek op uw piraten internetradio online.

Buma/Stemra licentie : SW15N.0075
Sena licentie : SW1009.15

Gebruikers online : 23
http://friesepiraten.nl/nieuws/82/XORO-HMT-200-all-in-one-internetradio.html

Copyright © 2014 - 2024 Friesepiraten.nl. Alle rechten voorbehouden. by: Frisianwebhosting.nl