Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Luisteren met onze webplayer Luisteren met Realplayer Luisteren met Winamp Luisteren met Windows media player
Now playing:
Convoi Exceptionel
John Bolk
22:32
Recent gedraaid:
'n Grote Huichelaar
Charlene
22:28
Hallo Wir Sind Wieder Da
Andrea Und Gunter
22:25
Eenmaal In Je Leven
Koos Alberts
22:21
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Facebook
Zendpiraten

Een Zendpiraat is een radiozender die zonder zendvergunning of toestemming uitzendt, vaak op regionale schaal vanuit geïmproviseerde studio's.

Vaak wordt hiermee gerefereerd aan de zeezenders die in de jaren 50 tot en met de jaren 90 vanaf schepen en installaties (zoals booreilanden en zeeforten) op de Noordzee buiten de territoriale wateren naar diverse landen uitzendingen deden. Goed beschouwd waren de zeezenders geen Piraten in de zin van de wet; er was immers geen wet die het uitzenden vanaf de Noordzee verbood.

Naast de die muziek uitzenden kent men ook piraten die door middel van een algemene oproep (CQ), enkel verbindingen (QSO's), proberen te leggen met andere Zendpiraten Nederland, net als de zendamateur maar dan zonder de benodigde vergunningen. Vaak gaat dit samen met DX-en, het beluisteren van verafgelegen zenders.

Zendpiraten Nederland worden als een probleem beschouwd als ze met veel te groot vermogen en slecht afgeschermde apparatuur uitzenden. Hierdoor kunnen reguliere radio-uitzendingen, andere toepassingen van de ether, maar ook video en andere apparatuur in de omgeving aanzienlijk worden gestoord. Vroeger werd bij optredende klachten dan de PTT Radio Controle Dienst ingeschakeld die de Piraten met radiorichtingzoekers opspoorde waarna de apparatuur werd ingenomen en al dan niet een flinke boete werd uitgedeeld. Tegenwoordig wordt dergelijke opsporing en handhaving door het Agentschap Telecom uitgevoerd.

Piratenhits Geheime Zender hits op internet via uw pc of radio

Luister gezellig meer naar de Nederlandstalige hits op Friesepiraten.nl

Buiten de live programmering draait de Nonstop. heeft u piraten muziek die u graag in onze playlist wilt horen? stuur dan even een mail naar info[at]friesepiraten.nl.

Met meer dan 12 (ex) etherpiraten als dj zijn wij een internet radio station met veel variatie in Nederlandstalig, engels, Duits, geheime zender en piratenmuziek

De Piraten stations draaien meestal op vaste tijden, deze zijn te vinden onder menu link Programmering. het kan zijn dat deze afwijken.

Friespiraten.nl Verzoeksysteem

Wij hebben voor de Ether piraten station een verzoek systeem gebouwd die online gaat wanneer een DJ's begint uit te zenden via onze internet radio zender. een DJ van het Piraten Station kan er voor kiezen het verzoekjes systeem aan of uit te zetten.

zendpiraten

piratenhits, internetpiraat, internetradio en hollandsehits

Kom gezellig mee luisteren naar de beste piratenhits nederland, nederlandstalig, hollandsehits, Hollands en Nederlandstalige muziek. dit is gezelligste internetradio nederland uw internetpiraat. internet radio

Altijd online de beste Nederlandstalige geheimezender en piratenhits. 24 uur per dag de mooiste muziek op uw piraten internetradio online.

Buma/Stemra licentie : SW15N.0075
Sena licentie : SW1009.15

Gebruikers online : 75
http://friesepiraten.nl/zendpiraten

Copyright © 2014 - 2018 Friesepiraten.nl. Alle rechten voorbehouden. by: Frisianwebhosting.nl